|
|
Post by James Brate on Sept 7, 2015 9:07:52 GMT
Admin konkurs!By James
1.Jedan muskarac koji dolazi iz grada po imenu Los Angeles.Zivot mu postao tezi kada su mu celu porodicu pobila kriminalna banda kojoj je dugovao.Zbog tih problema presao je da zivi u drugi grad u nadi da ce sve biti uredu.Nasao je par prijatelja i poceo je lep zivot sa njima! 2.Rp pravila poznajem ko igranje sampa i vise! 3.Bio sam admin na serveru tako da znam veoma dobro sve komande! 5. Pa admina zelim da bih svima pomagao a za to i admin sluzi! 7.Prihvacam sve sto je tu navedeno! 8.Bio sam na Balkan Delta eXtreme gaming,... 9.Imam dvanaest godina!
|
|
red11
New Member
|
Post by red11 on Sept 7, 2015 10:15:30 GMT
Gospodine James, primljeni ste u stafff team! VAs admin rank je 1.!
|
|
in
New Member
|
Post by in on Sept 7, 2015 12:40:59 GMT
1.Jedan muskarac koji dolazi iz grada po imenu Los Santos.Zivot mu postao tezi kada su mu cijelu obitelj pobila kriminalna banda kojoj je dugovao novac.Zbog tih problema prešao je da zivi u drugi grad u nadi da ce sve biti uredu.Nasao je par prijatelja i poceo je lijep zivot sa njima! 2.Rp pravila poznajem ko igranje sampa i vise! 3.Bio sam admin na serveru tako da znam veoma dobro sve komande! 5. Admina zelim da bih svima pomagao a za to i admin sluzi! 7.Prihvaćam sve navedeno! 8.Ne nisam 9.Imam trinaest godina.
|
|
|
Post by Don_Stexx on Sept 7, 2015 14:06:13 GMT
1.Jedan muskarac koj dolazi iz grada po imenu Los Santos.Imao je roditelje ali sad vise nema zato sto je policija ubila zato sto nisu placali porez.Hteo je da napravi bandu i da se osveti policiji. 2.Rp pravila znam 3.Bio sam admin i znam komande 4.Znam sve komande 5.Da pomazem drugima 6.Da pomazem drugima 7.Prihvatam 8.Bio 9.Imam dvanaest godina
|
|
|
Post by Nemanja_Milici on Sept 7, 2015 14:49:27 GMT
1.Jedan muskarac koj dolazi iz grada po imenu Los Santos.Imao je roditelje ali sad vise nema zato sto je policija ubila zato sto nisu placali porez.Hteo je da napravi bandu i da bude najaci na srw 2.Sva rp pravila znam 4.Bio sam gamemaster i znam komande 6.Zelim da pomazem drugima kad im treba pomoc 7. Prihvatam posao 8.Bio sam na Balkan Delta gamemaster lvl 2 9.Imam dvanaest godina
|
|
|
Post by Dario201 on Sept 7, 2015 16:39:07 GMT
1.IC PRIČA O SEBI!-Moj život na ovome svijetu poćeo je 22.10.1990 godine.Rođen sam u Lokalnoj Bolnici u Los Santos-u.Ime mi je Dario,a przime Martiic.Sin jedinac sam majke Angeline i oca Edia.Mome ocu i majci najveća želja im je bila dijete.Ta želja im se i ostvarila,bilu su presretni povodom moga rođenja. Kada sam odrastao i shvatio kakav je ovo grad(PUN UBICA,DROGERASA,DILERA) odlucio sam otici u drugi mirniji grad zajedno sa ocem i majkom. 2.POZNAVANJE RP PRAVILA!-RP PRAVILA POZNAJEM ODLICNO!(1-10=10)
3.POZNAVANJE ADMIN KOMANDI!-ADMIN KOMANDE TAKODER POZNAJEM ODLICNO!
5.ŽELITE LI ADMINA U SVRHU POMAGANJA DRUGIMA ILI U SVRHU DA STE MEĐU GLAVNIM NA SERVERU?-ADMINA ZELIM KAKO BIH BILO STO BOLJE IGRACIMA,TAKO STO BIH IM POMAGAO U SVEMU,I UCIO IH RP-AT ITDD.
7.ADMINI I GAMEMASTERI PRIHVAĆATE LI POSAO POMAGANJA DRUGIMA, REKLAMIRANJA SERVERA I DOVOĐENJA IGRAČA?-PRIHVACAM SVE NAVEDENO.
8. JESTE LI VEĆ BILI ADMIN/GAMEMASTER NA NEKOM SERVERU? AKO JESTE NAPIŠITE NA KOJEM?-DA,BIO SAM NA SERVERU CRAZY NORTH ROLEPLAY!
9.KOLIKO IMATE GODINA U RL?IMAM 14 GODINA
|
|
red11
New Member
|
Post by red11 on Sept 7, 2015 17:27:35 GMT
Dario primljeni ste u staff team, vas admin rank je 1. Vi svi ostali koji ste konkurirali ste plai!
|
|